Zamknięty przez: admin 2012-03-30, 05:17 |
Radny Rafał Skrzyek odpowiada na wywiad T. Mazura w GCh |
Autor |
Wiadomość |
Makata
Gość
|
Wysłany: 2010-02-28, 22:08
|
|
|
To już poniżej pasa. |
|
|
|
 |
Siwy
Gość
|
Wysłany: 2010-03-01, 08:55
|
|
|
Clubman a skąd Ty masz takie info? Widzę, że jako jedyny wszystko dokładnie wiesz? Możesz nam napisać skąd takie info posiadasz? Pan Dyro osobiście Ci powiedział, czy jak? |
|
|
|
 |
clubman [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-03-01, 10:44
|
|
|
Cytat: | Clubman a skąd Ty masz takie info? Widzę, że jako jedyny wszystko dokładnie wiesz? |
A odpowiem Ci Siwy - Z plotek. Bo dowiedzieć się czegokolwiek w Gminie wprost jest niemożliwością. Może Ty potrafisz mi jasno odpowiedzieć np. jak finansowane są świetlice wiejskie? Na ostatniej Sesji Pani Skarbnik próbowała na to pytanie odpowiedzieć i nie udało się jej.
A teraz serio - pożyjemy, zobaczymy. Trudno mi uwierzyć by "Dyro" pozbył się Takiej Specjalistki. |
|
|
|
 |
Siwy
Gość
|
Wysłany: 2010-03-01, 11:14
|
|
|
No zobaczymy, też tego nie wiem. Ale w sumie z plotek to wiesz jak to jest. Ja już takie legendy słyszałem nieraz i mało co się okazywało prawdą. Trza poczekać i zobaczyć jak będzie w realu, nie ma co gdybać, bo można się ostro pomylić czasem. |
|
|
|
 |
clubman [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-03-01, 12:13
|
|
|
Cytat: | bo można się ostro pomylić czasem. |
Na cytat z Ciebie odpowiem cytatem z siebie z góry tej strony (czyli wróciliśmy do punktu wyjścia )
Cytat: | Mam nadzieje, że się mylę. Chciałbym się mylić. |
|
|
|
|
 |
Makata
Gość
|
Wysłany: 2010-03-01, 22:47
|
|
|
I co te prognozowane zmiany przyniosą? |
|
|
|
 |
ślizgon [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-03-01, 23:15
|
|
|
Nic nie przyniosą tylko pokażą jak się można śmiać Wielkiej Radzie w twarz! Tyle zwojowali! |
|
|
|
 |
roki23
Gość
|
Wysłany: 2010-03-03, 17:42
|
|
|
hehe naprawde sie dyro im śmieje bo tam I.siedziała i bedzie siedziała.kto puści taka kase?chorzy jesteście?
Blecki chciałybys tak zarabiać na stacji |
|
|
|
 |
Siwy
Gość
|
Wysłany: 2010-03-03, 17:50
|
|
|
No już nie siedzi. A Błęcki pewnie się na fotel Dyrka szykuje:) Tak chłopak z nim wojuje, żeby go wysiudać, że pewnie nawet już krzesełko obrotowe sobie kupił:) |
|
|
|
 |
clubman [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-03-03, 19:20
|
|
|
Cytat: | A Błęcki pewnie się na fotel Dyrka szykuje:) |
A gdzie on na fotel Dyrektora? Nawet w małej Cedyni nie dał sobie rady..... |
|
|
|
 |
Siwy
Gość
|
Wysłany: 2010-03-05, 12:14
|
|
|
Tobie k....a to nikt nie dogodzi clubman. Relanium, herbatka z melisy? To Ty kumpel paniusi jesteś chyba, takie szczegóły, że głowa mała. Ja Ci powiem, że też mieszkam w Chojnie, czasem zajdę do tego CK zerknąć co dają ale tyle szczegółów co ty to nie znam. Może i racja jest częściowo po twojej stronie w niektórych sprawach ale skąd ty to wszystko czlowieku tak dobrze znasz? A pracownika też można zwolnić z dnia na dzień! Strasznie mnie ciekawi co ci Dyrcio takiego zrobił, że tak go nie lubisz, no bo chyba nie jesteś odrzuconym Panem B??? |
|
|
|
 |
clubman [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-03-05, 12:35
|
|
|
Cytat: | A pracownika też można zwolnić z dnia na dzień! |
Można. Ale muszą być uzasadnione powody. Inaczej to się kończy w Sądzie Pracy i wysokim odszkodowaniem. W przypadku odwołania ze stanowiska dyrektora nie musi ich być. Pamiętaj, ze to regulują inne zasady.
Cytat: | Strasznie mnie ciekawi co ci Dyrcio takiego zrobił, że tak go nie lubisz, no bo chyba nie jesteś odrzuconym Panem B??? |
Ta ciekawość jest zrozumiała i nie tylko Ciebie ona dręczy...
Cytat: | Tobie k....a to nikt nie dogodzi clubman. |
Dogodzi - gdy nastanie ten czas, ze w Chojnie nie będzie w końcu szantażu pracą, manipulowania ludźmi, wszechobecnego, pazernego wypompowywania pieniędzy z miejskiej kasy. I nie pytaj na jakiej podstawie to napisałem, bo na dowody podparte dokumentami przyjdzie czas. |
|
|
|
 |
Siwy
Gość
|
Wysłany: 2010-03-05, 13:19
|
|
|
A co ty tak straszysz clubman? Musisz byc jakas osobą z tej samej elity co oskarżeni, no bo masz dostęp do takich info, że aż jestem zaskoczony. I te dokumenty? No, no czekam na twoj popisowy numer, zobaczymy co się będzie dzialo.
Nie zawsze zwolnienie pracownika kończy się wysokim odszkodowaniem, znam to z doświadczenia.
A z tym,ze ci nikt nie dogodzi to jednak mam ja racje, bo sorry stary ale takie czasy nie nadejda. Nie ma szans, zeby wszyscy byli uczciwi i w porządku. Takze nie masz wyjscia, musisz przywyknąć. To juz może po smierci w raju, jak sie tam dostaniesz.
Nie ma ludzi do konca uczciwych. Nawet ja, ty i kazdy na tym forum - kiedys kogos oszukal, jedni bardziej, inni mniej ale zawsze! |
|
|
|
 |
czarny lud
Gość
|
Wysłany: 2010-03-05, 13:20
|
|
|
jak Adaśko bedzie miec jaja i nie bedzie sie chciał kompromitować na całego to skieruje ją tam gdzie jej miejsce.W kolejke do urzedu pracy,hehe. |
|
|
|
 |
clubman [Usunięty]
|
Wysłany: 2010-03-05, 13:38
|
|
|
Cytat: | Nie ma szans, zeby wszyscy byli uczciwi i w porządku. Takze nie masz wyjscia, musisz przywyknąć. To juz może po smierci w raju, jak sie tam dostaniesz. |
Zawsze mnie to zadziwiało. To ogólnospołeczne przyzwolenie na złodziejstwo, cwaniactwo, kombinatorstwo. To nie zabawne, ale doprowadziło do tego, że zwrot "WSZYSCY KRADNĄ" staje się samospełniającą się przepowiednią.
Cytat: | Nie ma ludzi do konca uczciwych. Nawet ja, ty i kazdy na tym forum - kiedys kogos oszukal, jedni bardziej, inni mniej ale zawsze! |
No to ja wolę, żeby jednak trochę mniej Żeby ta granica przyzwoitości była jednak przesunięta. To co reprezentuje sobą wiadoma osoba nie odpowiada żadnym normom moralnym.
Cytat: | A co ty tak straszysz clubman? |
Nie straszę. |
|
|
|
 |
|